Reacties

Commentaren: 38
 • #38

  Mirjam (vrijdag, 19 oktober 2018 12:00)

  Mijn eerste ervaring was indrukwekkend,herkenbaar en zoveel verandering direct na het telefonisch gesprek. Door het gesprek met Els ga ik lichter en tegelijkertijd krachtiger door het leven en mijn echtscheiding heen. Dat kwam op het moment dat ik het echt niet meer zag zitten. Het geeft me zoveel rust en vertrouwen in de toekomst voor mijn kindjes, mijn ex partner en mezelf. Veel dank daarvoor. Nu een week later maar eigenlijk een uur na mijn gesprek met Els is er al zoveel veranderd in het contact met mijn ex partner,echt ongelofelijk en wonderbaarlijk! Ik kan alles veel beter plaatsen maar het belangrijkste:accepteren en loslaten. Dat was me anders nog lang niet gelukt.

  Warme groet Mirjam

 • #37

  Amanda Bos (dinsdag, 16 oktober 2018 19:43)

  Ha Els,
  Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten. Je straalt warmte en rust uit. Je hebt prachtige verhalen met een boodschap die je aan het denken zetten. Je hebt ons prima geholpen om onze woning vrij van aardstralen te maken door een piramide te plaatsen. Ook nam je alle tijd om de vragen van mijn dochter te beantwoorden en haar handvaten te geven waar ze verder mee kan.
  Je bent een bijzonder mens en ik kan iedereen aanbevelen om jou hulp in te roepen. Heel erg bedankt!

 • #36

  Edith (zondag, 08 juli 2018 21:47)

  Wat een bijzonder consult hebben Helga en ik samen bij jou gehad. De puzzelstukjes vielen op zijn plek. En met meer energie en een heel goed gevoel gaan wij samen de toekomst in. Dank je wel!

 • #35

  Devi (donderdag, 07 juni 2018 16:55)

  Lieve Els,
  Je hebt ons heel goed geholpen. Na 9 jaar lang hulp te zoeken bij verschillende mediums (waar niemand ons kon helpen) heeft Els ons geholpen om van een vervelende entiteit af te komen. Nu is er na zoveel jaren rust in het gezin. Dankjewel! Daarnaast ook mooie inzichten gekregen over jezelf dat is zo fijn.

  Groetjes namens ons.

 • #34

  Frederique (woensdag, 11 april 2018 19:43)

  Els, je hebt onze dochter fantastisch geholpen. Je hebt er voor gezorgd dat ze zich vrij voelt en verlost is van alle druk die haar volledig belemmerde in haar functioneren.
  Ze kan bij haar eigen denken wat fantastische resultaten oplevert vooral op school. Af en toe heeft ze je nog even nodig en sta je altijd voor haar klaar! Ze is een ander kind!
  Els dank je!!

 • #33

  Marieke (vrijdag, 26 januari 2018 12:08)

  Zoals altijd komt Els op het juiste moment. De gave van Els en hoe zij hiermee omgaat is heel bijzonder.

  Els heeft mij al vaak geholpen, maar de laatste keer was wel heel bijzonder.
  Het agressieve gedrag van mijn zoontje van ruim 3 jaar oud bleek te worden veroorzaakt door entiteiten uit zijn vorige leven. Els heeft ervoor gezorgd dat er verandering kon komen en we zijn langzaamaan weer een blij mannetje gaan zien, dat gevoel is niet in woorden te beschrijven.

  Met Els praten is fijn, prettig en haar inzichten zijn verhelderend. Els is ervaren in wat ze doet en is professioneel.
  Dikke knuffel en alle liefs

 • #32

  Charlotte (donderdag, 20 april 2017 16:47)

  Els heeft me meegenomen op een ontdekkingsreis naar het diepste verleden: zo veel vragen werden beantwoord, zo veel dingen werden helder.
  Haar blik voor mensen en hun ziel is indrukwekkend. Ze ziet dingen waar wij normaal gesproken niet bij stilstaan, maar die juist zo belangrijk zijn – een vaak de sleutel tot de oplossing van het probleem. Het fijne is dat ze helemaal niet zweverig is, maar juist heel ‘aards’ en praktisch.
  Ik ben bij haar inmiddels meerdere keren met verschillende vragen geweest (mijn relatie, mijn overleden vader en mijn dochtertje).
  Els, elke keer help je me weer om tot bijzondere inzichten te komen. Elke keer na ons gesprek voel ik me opgelucht, energiek en tegelijkertijd heel rustig.
  Els, heel veel dank!

 • #31

  Barbora (woensdag, 08 februari 2017 16:15)

  Mijn twee ontmoetingen met Els waren heel bijzonder, emotioneel en vooral verhelderend en behulpzaam. Els, ik ben heel blij en dankbaar dat je op mijn pad kwam. Heel erg dank!
  Ik hoop dat je een boek zal schrijven. Het zou heel jammer zijn om je bijzondere ervaringen en kennis niet te delen.

 • #30

  marieke (dinsdag, 01 november 2016 08:24)

  Els, je was een grote verrassing voor mij!! Het klopte zo wat je vertelde. Ik was er van onder de indruk. Omdat alles op z'n plaats viel kon ik daarna een stuk beter verder. Het mooie was dat tijdens het consult er dingen naar boven kwamen die helemaal niet op mijn 'vragenlijst' stonden. Alles had verband met elkaar en ik ben er zo rustig van geworden omdat het enorm veel inzicht gaf. Nogmaals bedankt, zo iets moois veranderd een mensenleven.

 • #29

  Ea (woensdag, 26 oktober 2016 12:04)

  Dag lieve Els, we zijn 7 maanden verder. In maart hebben we in ons gezin een keerpunt meegemaakt. Je hebt ons buitengewoon geholpen. Onze zoon had toen al langere tijd een gewelddadige energie van een entiteit om zich heen. De heftigheid in zijn gedrag werd steeds ingrijpender. We ervaarden al langere tijd een bezetenheid bij hem. Hij begon te praten over een stem die hem suïcidale opdrachten gaf. Hij werd depressief en was nergens meer te hanteren. De kinderpsychiatrie sprak zelfs over een gesloten opname. Ik wist dat dit echt, maar dan ook echt niet de bedoeling was van zijn leven. Op dat moment openbaarde zich de entiteit aan jou. Het was heel spannend. En het lukte je samen met een collega deze vrouw over te laten gaan naar het licht. Onze zoon was van een grote last verlost. Letterlijk vanaf het moment dat ze overging kreeg hij het licht terug in zijn ogen. Zijn wangen kregen kleur en hij voelde nieuwe ruimte. Ook bij ons in huis was het plakkerige en zware gevoel weg. Hij is nu 10 jaar. Is niet meer zo doorschijnend dun, hij heeft lief en komt eindelijk tot zijn recht in zijn kinderlijf. We hebben natuurlijk nog te maken met trauma verwerken en gedragingen die zijn ingesleten. Maar er is perspectief. Er is weer ontspanning en genieten in ons leven. En hij is heel wijs met zijn nieuwe start! Ik eer je. Heel veel dank voor je bijdrage. Omhelzing, Ea

 • #28

  Maaike (vrijdag, 16 september 2016 09:15)

  Hoi Els,

  Wonderbaarlijk wat jij met onze dochter hebt gedaan. Anniek sliep al vanaf haar geboorte onrustig en werd iedere nacht meerdere malen wakker. De laatste maanden gevolgd door angstaanvallen. We wisten geen raad en kregen advies contact op te nemen met jou. Ongelooflijk hoe Anniek op jou reageerde, alsof ze je allang kende en wist wat er allemaal gebeuren zou. Ze voelde zich helemaal op haar gemak. Je hebt haar kamer vrij gemaakt en haar aura schoon geschept. Zo ontspannen als toen heb ik haar nog nooit meegemaakt. En nu? Ze slaapt! Heel erg bedankt!

 • #27

  Selda (zaterdag, 11 juni 2016 18:34)

  Hoi Els
  Wat n mooie pagina
  De rust komt mij tegemoet

  Ik vond het heerlijk je ontmoet te hebben en beschouw mezelf een engeltje rijker

  Liefs,
  een bommoeder to be

 • #26

  Joanne Zuthof-Marsman (dinsdag, 24 mei 2016 15:50)

  Lieve Els,
  Dank wat je voor mij hebt gedaan, voor mij vielen de puzzelstukjes in elkaar.
  Een hele aparte ervaring!
  Wat een rust en stilte.

  Lieve groet, Joanne

 • #25

  anoniem (vrijdag, 29 april 2016 13:09)

  Uitgeput kwam ik bij Els voor een consult, wist niet meer hoe verder te gaan.Wat een verandering na de 2 consulten bij jou Els!
  Inmiddels heb ik mijn leven weer op kunnen pakken! Geweldig!
  Daar ben ik dankbaar voor.

 • #24

  Rebecca (dinsdag, 22 maart 2016)

  Lieve Els,

  Wat een fijn consult bij jouw afgelopen week het heeft me echt goed gedaan,
  Ik kijk uit naar ons volgend gesprek,

  Liefdevolle groeten,

  Rebecca

 • #23

  Veronique (woensdag, 16 maart 2016 10:42)

  Hoi Els,
  Graag wil ik je laten weten hoe goed het met onze zoon van 11 gaat. Na jouw behandelingen is hij veel rustiger, geconcentreerder, minder impulsief en boos en meer zelfbewust. Zijn mooie kanten zijn veel meer zichtbaar, het is of er een schil met vervelende dingen van hem is afgevallen, waarvan je eerst je best moest doen om erdoorheen te kijken om de mooie kanten te zien. Er is in ons hele gezin hierdoor veel meer stabiliteit en rust gekomen. Wat heerlijk om te ervaren. Heel veel dank daarvoor!
  Veronique

 • #22

  Karien de boer (maandag, 16 november 2015 23:26)

  Beste els,
  Heel veel dank voor de rust die je in emma's leven hebt gebracht, slapen, hardop lachen, kilo's aankomen, wat een feest om dit mee te mogen maken. Een groot deel hiervan hebben we zeker aan jou te danken!
  Ga door met je mooie werk en wellicht tot snel,

  Lieve groet karien

 • #21

  Saskia (donderdag, 13 augustus 2015 08:42)

  Lieve Els, wat een verschil met de piramide in huis. Ik voel meer rust, ruimte, ontspannenheid en zachtheid in de energie en dus bij ons. Geen straling meer van binnen en buiten het huis en veel betere nachten waarin we allemaal doorslapen!fijn! Liefs saskia

 • #20

  Marieke (zondag, 26 april 2015 15:44)

  Lieve Els,

  Dank voor de fijne gesprekken die ik met jou mocht hebben in de afgelopen periode. Het heeft mij mooie en waardevolle inzichten gegeven.
  Graag tot ziens!

  Liefs en groeten,
  Marieke

 • #19

  Petra (zaterdag, 11 april 2015 22:36)


  Lieve Els,
  Je hebt onze dochter, en daarmee ons hele gezin, zo enorm geholpen! Dank je wel daarvoor. Het was heel fijn om kennis met je te maken en het was ook heel fijn om te zien hoe je te werk ging. Zo open, duidelijk en helder. Onze 9-jarige dochter had best veel vragen, zowel tijdens als na je ‘behandeling’. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo duidelijk en uitgebreid antwoord te gegeven. Je hebt ons echt weer perspectief voor de toekomst gegeven door deze situatie voor ons op te lossen, 1000 maal dank!

 • #18

  Nathalie (maandag, 24 maart 2014 08:51)

  Hoi Els,

  Wat een bijzonder bezoek afgelopen zaterdag. Je hebt heel veel voor mij en Lucas mogen betekenen. Hij is een stuk rustiger en zit vele malen beter in zijn lichaam. Het was een bijzondere ervaring dat ik deel uit mocht maken van het proces om hem te helpen en de 3 entiteiten die hem lastigvielen naar het licht te mogen brengen. Dat hij nu mag groeien in zijn eigen kracht. Het was zeer aandoenlijk dat hij je een kus gaf bij het afscheid nemen. Hij is je enorm dankbaar. En uiteraard ben ik dat ook. Bedankt voor je hulp :)

 • #17

  Lois (zaterdag, 23 februari 2013 13:59)

  Lieve Els,
  Ook al heb ik je pas een keertje mogen ontmoeten, toch heb je me al meerdere malen op afstand geholpen. Mijn studentenhuis heb je vrij gemaakt van entiteiten en dat is ook meteen te voelen, ik kan weer heerlijk slapen zonder wakker te schrikken.

  Ik wens je veel goeds toe en hoop je snel weer te zien!
  Veel liefs van Lois

 • #16

  majella kaihatu (zondag, 10 februari 2013 15:44)

  Lieve Els Je hebt me al zo vaak geholpen,ik ben je zo dankbaar. De site is geweldig,met liefde gemaakt. En ik wens je heel veel liefde toe met al je readings. Heel veel mensen zullen nog op je pad komen. Want ,je bent zo zuiver als kristal. Dag Els

 • #15

  Carolien Goossens (dinsdag, 05 februari 2013 22:15)

  Hallo Els,
  Het lijkt wel een wonder! Vijf jaar lang geen oog dicht doen door een onrustig zoontje dat wel 9 keer per nacht wakker wordt, en dan kom jij in beeld..... We slapen weer! En dat al een jaar lang. Voor mij ben je een engel! Wat ben ik blij dat jij ons hebt mogen helpen.

  De rust die jij hebt gebracht bij Ivar is van onschatbare waarde. Ik ben oprecht geraakt door wat je allemaal gedaan hebt.....

  Nogmaals ik ben elke dag blij dat jij ons pad hebt gekruist.

 • #14

  Carl Spall (vrijdag, 01 februari 2013 15:13)

  Dit is een heel mooie site hoor.
  Ik wens je heel veel goes toe in je werk.
  De site zal ik linken op de mijne.
  Groet Carl.

 • #13

  Monique Rietdijk-Moerman (donderdag, 31 januari 2013 21:51)

  Lieve Els,
  Wat een prachtige, duidelijke site!! Heel veel succes, en dank voor je hulp die wij hebben mogen krijgen, Het heeft een hoop duidelijk gemaakt, waar wij al zo lang over aan het tobben waren. Al zien we elkaar veel te weinig, toch ben je altijd in mijn gedachten! Lieve groetjes, Monique

 • #12

  Jeanine (donderdag, 31 januari 2013 16:28)

  Wat een mooie website van een mooi mens. Succes met je praktijk en ik hoop tot snel ziens om eens bij te praten.

 • #11

  Sam (zondag, 27 januari 2013 10:58)

  Lieve bijzondere Els,
  In het afgelopen jaar zijn onze paden een aantal maal gekruist, waarbij  ik bevestiging zocht van mijn overleden dierbare in een tijd waarin ik hun hulp nodig had. Jij hebt me hierin alle keren zo ontzettend goed verder geholpen. Je geeft duidelijke readings, de reading is vanaf de start géén algemeen gesprek. Middels deze weg wil ik mensen die verdrietig zijn door verlies of andere ingrijpende gebeurtenissen in het leven een reading met jou aanbevelen. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat je na een gesprek met Els natuurlijk nog verdrietig bent, maar Els geeft je wel inzichten waarmee je dan ZELF aan de gang kunt om verder te gaan. Ik heb veel troost gevonden in mijn gesprekken met Els. Els, ik hoop je ook eens in vrolijke tijden te mogen bezoeken, het gaat je goed...

 • #10

  Nathalie (woensdag, 23 januari 2013 14:43)

  Lieve Els,

  Bedankt voor je tijd vanmiddag aan de telefoon. Zelfs dat kleine stukje heeft me namelijk al erg geholpen. Super!


  Lieve groet,

  Nathalie

 • #9

  Marieke van dijk (zaterdag, 12 januari 2013 15:40)

  Lieve Els,

  Wat een bijzonder moment: je eigen website!
  Ik weet zeker dat je met je mooie gave veel mensen zal (verder) helpen. Voor mij ben je een heel mooi en bijzonder persoon en heb heel veel aan je inzicht, wijze woorden en je hulp gehad.
  Voelt speciaal dat ik je weg hiernaartoe van zo dichtbij heb mee mogen maken.
  Gelukkig ben je alleen fysiek ver weg... :-)
  Liefs Marieke

 • #8

  Esther van Schie (zaterdag, 12 januari 2013 14:52)

  Lieve Els
  Ik heb respect voor jou, hoe jij je werk doet en hoe jij met je gave omgaat. Je blijft ten alle tijde met je beide benen op de grond staan. Je wilt vooral niet opvallen en liever niet medium of paragnost genoemd worden. De mensen/ kinderen komen vanuit alle hoeken van Nederland bij jou terecht om hun onoplosbare, onverklaarbare problemen te laten verhelpen door jou. Ik ben er trots op dat Celine en ik bij hebben mogen dragen aan jouw nieuwe website en ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Ga vooral zo door en ik wens je nog een lange, mooie carrière in alle gezondheid tegemoet, liefs Esther

 • #7

  Elly weijers (donderdag, 10 januari 2013 21:11)

  Gefeliciteerd met mooie site.En dat je een hoop mensen mag gaan helpen.
  Elly Weijers

 • #6

  Richard en Marianne van Rijn (woensdag, 09 januari 2013 23:18)

  Lieve Els,

  Wat super gaaf!! Je eigen website!!
  We hebben de ontwikkeling van je gave vanaf het begin meegemaakt, wat heel bijzonder was om mee te maken! En je hebt ons en onze kids al heel vaak geholpen met allerlei problemen!
  Wij wensen je heel veel succes!!

  Liefs Richard, Marianne en de kids

 • #5

  Corlene (woensdag, 09 januari 2013 22:50)

  Hoi Els, wat een mooie site!
  Ik hoop dat je er veel mensen mee zult bereiken, die nu op een of andere manier vastlopen. Want jij bent iemand die hen zeker weer verder op (de goede) weg kan helpen.
  Succes ermee.

 • #4

  Katrien Laane (woensdag, 09 januari 2013 19:48)

  Lieve Els,
  ik ben diep onder de indruk! Eindelijk een mooi vormgegeven plek jouw bijzondere gaven een podium te geven. You did it, girl! Hier hadden we het 5 jaar geleden al over en nu is het dan zo ver. Van harte met deze mooie nieuwe start!

  Liefs Katrien

 • #3

  Jacqueline van Elk (woensdag, 09 januari 2013 14:00)

  Lieve Els
  Wat een mooie site heb je.
  Ik weet dat je heel veel mensen verder op hun levenspad gaat helpen,net zoals je dat bij mij hebt gedaan en nog steeds doet.Ik ben heel erg trots op je en je bent een geweldig mens.Succes Liefs Jacq xx

 • #2

  thea (woensdag, 09 januari 2013 08:20)

  lieve els je hebt me zo vaak zo goed geholpen ik ben je daar zeer dankbaar voor.je bent een verijking van mn leven

 • #1

  Ton Constant (woensdag, 09 januari 2013 08:01)

  Lieve Els van harte gefeliciteerd met je mooie duidelijke en overzichtelijke site:
  We hebben je leren kennen als een zeer gewaardeerd collega, en als wij eens een cliënt of cliënte hadden,
  konden wij altijd jouw advies roepen om ons te ondersteunen, of jij kwam naar onze praktijk om onze cliënten verder te helpen.
  En die dat op hun beurt zeer prettig vonden door je rustgevende uitstraling en persoonlijkheid en jouw duidelijk
  Adviezen en readings die je gaf.
  Ook toen wij in het voorjaar van 2012 een open dag organiseerde en er in een mum van tijd bij jouw kamer een wacht rij vormde
  En op het einde van de dag iedereen een gesprek met je heeft gevoerd, geweldig:
  Als collega en mens ben jij een bijzonder bevoorrecht persoon die een gave heeft mensen te helpen en verlichting te geven in het
  Spirituele & Energetische werk wat je doet.
  Mag ik je heel veel succes wensen en dat je via deze site vele zoekende lieven mensen om hulp, de weg kunnen vinden naar jouw
  En jij heerlijk je werk als Lichtwerker en liefde vol en warme persoonlijkheid. Licht, verlichting, inzicht en liefde mag doorgeven.
  Je liefhebbende collega Ton van Antonios – Wellness te Arnhem , succes: