Reacties

Commentaren: 76
 • #76

  lud (donderdag, 01 februari 2024 21:09)

  Els heeft ons super goed geholpen met het doorslapen van onze zoon. Na een ziekenhuisopname voelde hij zich niet meer veilig op zijn kamer en kregen wij 4 maand lang geen slaap! Ik was ten einde raad elke nacht bij ons bang en iemand maakt hem wakker. Het bleek dat eniteiten aanwezig waren op zijn kamer en aardatralen. Zijn kamer is gereinigd en wij kunnen vertellen dat hij sinds deze week weer door slaapt!!

  Els bedankt voor je geduld met 2 drukke kids en vooral bedankt voor onze slaap!

 • #75

  Majella (dinsdag, 21 november 2023 19:52)

  Ik bedoel een heftig vorig leven
  Groet Majella

 • #74

  Majella (dinsdag, 21 november 2023 19:45)

  Lieve lieve Els
  Ik wil je 1000x dank zeggen voor je hulp bij onze tju2 (kleinkind). Ze was altijd erg onrustig in de nacht en soms aan het gillen.jij lieve Els hebt ervoor gezorgd dat dat na een aantal weken verdwenen is. Dit was een emotie uit een heftig verleden,dat je mij vertelde. Ze wordt nu alleen wakker voor een lekker flesje melk�en dan weer fijn verder tukken.
  Dank je lieve Els�

 • #73

  Esther (woensdag, 02 augustus 2023 12:06)

  Ik ben vijf jaar terug bij Els geweest en nu weer. Door het grotere perspectief dat Els biedt wat verder reikt dat dit leven ontstaat er meer inzicht, rust en acceptatie. Daarnaast voel je direct haar warme welkom en haar zuiverheid. Haar helderheid, compassie, fijngevoeligheid en de liefde die zij voelbaar bij zich draagt maken een bezoek aan haar fijn en heel bijzonder!

 • #72

  Lien (woensdag, 21 juni 2023 12:14)

  Een paar maand geleden is Els hier in huis geweest. Het bleek dat er aardstralen in huis waren en sinds ze die heeft stilgelegd slapen we allebei veel beter en liggen s'nachts niet meer wakker en voel ik niet meer zoveel druk en onrust in mijn hoofd.
  Vorige week dacht ik ojee, slaap weer slechter, bleek het huisje niet meer op de goede plek te staan. Heel fijn dat je geweest bent Els.

 • #71

  Anoniem (zondag, 30 april 2023 16:36)

  Een tijdje terug ben ik bij Els geweest met vragen wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling en onrust in het huis, mogelijk door aardstralen.
  Els gaf mij heldere en mooie inzichten, dit geeft vertrouwen. Daarnaast is ze bij ons thuis geweest, waar ze de piramide heeft geplaatst en rust heeft gecreëerd in de slaapkamer. Heel erg fijn. Super bedankt Els.

 • #70

  Rietmolen - april (vrijdag, 07 april 2023 21:29)

  Afgelopen week is Els bij ons geweest om ons te helpen voor ons zoontje. Wij hadden een vermoeden dat hij mogelijk last zou kunnen hebben van aardstralen en stemmen op zijn kamer.
  Els heeft is bij ons thuis geweest en heeft ons hiermee geholpen. Het was een erg prettige afspraak dit komt mede door Els haar toegankelijke en lieve houding.

  Els nogmaals bedankt voor jouw hulp! We hopen dat het ons zoontje enorm gaat helpen!

 • #69

  Lisa (vrijdag, 30 september 2022 08:50)

  Al meerdere malen heb je mijn gezin en mijzelf helpende inzichten gegeven over huidige kwesties die hun oorsprong vinden in verleden levens. Een consult bij jou geeft verlichting, perspectief en vertrouwen voor de toekomst. En dat steeds in één telefoongesprek, waarin je het positieve benadrukt van de dingen die gebeuren en op een heldere manier uitleg geeft. Dankjewel Els!

 • #68

  John en Toos (zondag, 11 september 2022 11:53)

  Lieve Els, Al een hele tijd hadden wij last van slaapproblemen. Druk in ons hoofd, waardoor we niet konden inslapen of midden in de nacht wakker werden en daarna niet meer in slaap konden komen. John had vaak het gevoel dat er mensen liepen. Toen jij bij ons langs kwam voelde je direct dat er iets mis was. Je liep onrustig heen en weer door het huis. Je voelde dat er entiteiten waren die door het huis heen en weer liepen, in de slaapkamer was het het ergste. Je vertelde over de enorme onrust die er op het ogenblik in de wereld is, waardoor dit eerder niet in ons huis het geval was geweest. Nu wel. Je bent er gelijk mee aan het werk gegaan. We ervaarden die avond direct rust in en om het huis en sindsdien slapen we weer goed in en de hele nacht door door. Bedankt voor alles!!!!!!!!!

 • #67

  Martijn (maandag, 02 mei 2022 11:36)

  Onlangs hebben mijn vriendin en ik een oud huis in Portugal gekocht. Toen we er introkken voelden we ons niet helemaal op ons gemak met de energie die er hing op bepaalde plekken in het huis (de slaapkamer, gangen, patio). Ook onze hond reageerde erg afwijkend rondom de ruimtes. We hebben Els daarom benaderd om een 'houseclearing' te doen. Het was een bijzondere sessie waarin ze veel oude entiteiten tegenkwam, ook uit onze eerdere levens die bij ons zijn gebleven. Het eigenaardige was dat deze entiteiten zich voornamelijk ook centreerden op de plaatsen waar onze hond zich afwijkend had gedragen en waar we onszelf ook niet helemaal op ons gemakt voelden. Els heeft contact met ze kunnen maken en ze naar het licht kunnen brengen. Het heeft enorm geholpen voor de energie in huis en we merken dat wij (en onze hond) ons een stuk rustiger nu weer voelen in ons huis. Bedankt Els voor de hulp hierbij!

 • #66

  Loïs (woensdag, 12 januari 2022 20:14)

  In onze slaapkamer voelde het altijd onrustig en kon ik slecht in slaap komen. We zijn de tweede bewoners en kennen de vorige bewoners waardoor we weten dat er niemand is overleden in dit huis. Toch voelde het alsof de kamer ontzettend druk en vol was. Geen negatieve energie, maar gewoon druk waardoor ik slecht in slaap kon komen en ook alleen maar kon slapen met het bed tegen de muur. Els heeft mij op afstand geholpen door de vele entiteiten die door ons huis wandelden naar het licht te sturen. Dit waren entiteiten die hier al waren voordat het huis op deze grond werd gebouwd. Inmiddels slaap ik na vier jaar eindelijk met het bed van de muur af. Lieve Els, ontzettend bedankt voor je hulp!

 • #65

  Stefan (maandag, 18 oktober 2021 19:33)

  Mijn broertje is na een zware epileptische aanval in het zieken huis terecht gekomen . Hij sliep ontzettend slecht en zag continue vele gedaanten in zijn zieken huis kamer. Na een consult bij Els heeft zij op afstand de dolende zielen in zijn kamer naar het licht begeleid waardoor mijn broertje weer kon terug keren in zijn lichaam, omringd door zijn geestelijke gids. Zienderogen knapte hij binnen enkele dagen op en slaapt sindsdien veel beter. Dank je wel voor je hulp Els

 • #64

  Rinske (dinsdag, 28 september 2021 07:02)

  Alweer bijna 2 maanden geleden had ik dit bijzondere consult bij Els. En wat vielen er een hoop puzzelstukjes op hun plaats. Het inkijkje -in twee vorige levens- dat Els mij gaf, helpt mij de daarmee samenhangende patronen in mijn huidige leven te herkennen, verwerken en los te laten. Ook was er herkenning wat betreft mijn liefde voor planten, kruiden en hun geneeskracht. Daar heb ik heel veel mee gewerkt in vorige levens. Wat ten slotte heel bijzonder en ontroerend was, dat mijn vader die in 2007 is overleden, bij het consult kwam. Els was zelf ook geraakt door zijn krachtige en liefdevolle energie; en ze zag dat hij mij omhelsde. Dit was voor mij een zeer emotionele ervaring. Ik kreeg de boodschap dat hij mij, en ons als familie, vanuit de (andere) sferen bijstaat. Dit consult werkt tot op de dag van vandaag nog steeds door, ook bij mijn familieleden. Ik voel mij bijzonder dankbaar voor dit prachtige consult en het liefdevolle contact. Dankjewel lieve Els!

 • #63

  Linda (woensdag, 16 juni 2021 10:10)

  5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met Els. Sindsdien heeft ze me met vele zaken geholpen. Van vorige levens verwerken tot mijn energie meer aarden en duidelijkheid scheppen in bepaalde dingen die ik ook aanvoelde. Els heeft een prachtige gave die ze op een geweldige manier met de wereld deelt en ik vertrouw haar volledig!

 • #62

  Fatima (woensdag, 24 februari 2021 21:07)

  Els heeft mij en mijn Familie heel goed geholpen! Mijn zoontje had hij heel erg moeilijk op alle gebieden van zijn leven. Nadat Els hem heeft behandeld gaat het nu heel erg goed met hem. Hij maskt vrienden hij doet goed op school en slaspt lekker.

 • #61

  Laurette (woensdag, 10 februari 2021 16:33)

  Wij zijn zo blij dat we in contact zijn gekomen met Els. Onze zoon is paranormaal begaafd, maar kan daar zelf nog niet mee omgaan. Hij was al een tijdje bang, onrustig en erg moe. Els is bij ons thuis geweest en het bleek dat er veel entiteiten zaten, deze heeft zij naar het licht gestuurd en sindsdien gaat het weer heel goed met onze zoon, hij zit weer goed in zijn vel, is weer ontspannen en is niet meer moe. Ook heeft ze een piramide geplaatst voor de aardstralen en daar hebben we ook veel baat bij. We vinden het ook erg fijn dat Els onze zoon straks wil gaan helpen om zijn paranormale gave te gaan ontwikkelen.

 • #60

  Brigitte (zondag, 07 februari 2021 18:34)

  Afgelopen week heb ik een heftig, emotioneel, maar oh zo mooi consult gehad van Els. Ze heeft een stuk uit een vorige leven van mij geheeld en daarbij de entiteiten die daarbij hoorden, naar het licht kunnen begeleiden. Mij heeft het letterlijk opluchting gebracht. Ineens vallen puzzelstukjes op hun plaats, voel ik me een stuk beter, kan vrijer ademen, is de bloeddruk lager (!) en kan ik weer beslissingen nemen. Zo dankbaar voor Els en haar Gave!!

 • #59

  Marieke (zaterdag, 09 januari 2021 12:56)

  Naast het feit dat Els een superfijne en lieve therapeut is om je op persoonlijk vlak verder te helpen, is zij als collega-therapeut ook ontzettend kundig, lief, goed in haar vak en is het heel fijn samenwerken. Eigenlijk doe ik haar met deze woorden nog tekort...
  Ben je therapeut en loop je ergens met je cliënt (kind of volwassene) in vast of voelt het “te groot”? Neem dan zeker contact op met Els om met je mee te kijken en/of haar naam aan jouw cliënt door te geven. Gegarandeerd dat zij voor jou en je cliënt het verschil kan maken en van betekenis kan zijn! Liefs voor jou Els! Marieke

 • #58

  Esther Ardon (maandag, 17 augustus 2020 16:15)

  Onze dochter Cato had al tijden nachtmerries. Els is langgeweest, heeft een houseclearing gedaan, en daarbij een piramide geplaatst. Cato heeft sindsdien geen nachtmerries meer gehad. Fantastisch resultaat, wij zijn dankbaar!

 • #57

  Gouda (zaterdag, 13 juni 2020 16:39)

  Zo dankbaar dat we in contact zijn gekomen met Els,wat een lieve vrouw.
  Heeft zowel bij ons thuis als bij ons bedrijf een pyramide geplaatst.
  Geweldig wat een resultaat. DANK


 • #56

  Helena (dinsdag, 09 juni 2020 22:48)

  Het is al geruime tijd geleden dat we elkaar hebben gesproken, zowel voor onze dochter als voor mijzelf. En wat een cadeau heb je ons met je consults gegeven! Als ik zie waar onze dochter nu staat m.b.t. hetgeen we toen hebben besproken in vergelijking met een jaar geleden, dan kan ik alleen maar veel respect buigen en dankbaar zijn. Ook in de periode na ons gesprek over mij was het net alsof er een soort positief wervelwindje in mijn leven kwam. Ik voelde me zo fijn gesteund, heel veel dank voor al je hulp!

 • #55

  Shehnaz (woensdag, 27 mei 2020 22:51)

  Toen mijn leven overhoop was, kwam ik in contact met Els via mijn vriendin. Met zoveel vragen in mijn hoofd liep ik altijd rond. Waarom zo? Waarom nu? Met de hulp van Els heb ik gevoelens en gebeurtenissen in mijn leven een plek kunnen geven. Zij heeft ook veel van haar persoonlijke ervaringen gedeelt, om mij gerust te stellen dat het uiteindelijk altijd goed komt. Ik heb kunnen snappen dat alles een reden heeft en dat dit soms ook te maken heeft met ons verleden. Ik heb geleerd hoe ik moet omgaan met de energie en mensen om mij heen, dingen accepteren en loslaten. Na een aantal consulten is mijn leven, mijn gedrag en de energie die ik uitstraal helemaal en positief verandert. Dit merk ik ook op aan de mensen met wie ik omga. Ik trek meer positiviteit naar mezelf toe. Het leven ziet er weer heel mooi uit en dat kan alleen zolang ik bij mezelf, in mijn lijf blijf. Ik ben blij dat ik Els heb leren kennen en dat een zachtaardig vrouw als zij mij heeft geholpen met het oppakken van mijn leven

 • #54

  Mylène (woensdag, 29 april 2020 09:38)

  Als ik in mijn leven een vraag tegenkom die zich niet laat beantwoorden door mijn hoofd, hart, handen of in contact met anderen, dan raadpleeg ik Els. De manier waarop zij het zielsniveau betrekt bij moeilijkheden past heel goed bij hoe ik graag leef en waar ik in geloof, maar waar ik zelf lang niet altijd toegang toe heb. Door haar aanvoelingsvermogen, compassie, liefde, doortastendheid en eerlijkheid stroomt de energie na een consult weer vrij en merk ik ook aan hele dagelijkse momenten dat er iets geheeld is.

 • #53

  Renate (maandag, 06 april 2020 00:26)

  Els heeft mij meerdere keren mogen helpen, waar ik haar dankbaar voor ben. Els heeft mij geholpen door mij te vertellen over een gebeurtenis in een vorig leven waar ik in dit leven nog de last van mee bleef dragen. Nu weet ik dat ik dat los mag laten. Verder heb ik meerdere miskramen gehad. Els heeft mij geholpen door het plaatsen van een piramide onder mijn bed, waar twee aardstralen elkaar kruisten bij mijn buik. Els heeft mij verteld dat dit een negatieve uitwerking op het verloop van een zwangerschap kan hebben. Na het plaatsen van de piramide heb ik mijn zesde zwangerschap mogen voldragen en ben ik een trotse moeder van een vrolijke baby. Bovendien slaap ik sindsdien een stuk beter ‘s-nachts. Els enorm bedankt voor jouw hulp.

 • #52

  Linda (zondag, 02 februari 2020 20:48)

  Via een moeder van een klasgenootje van mijn jongste ben ik in contact met Els gekomen. Beide gingen vaak angstig naar bed. Ondanks een drukke agenda, bood Els vanaf het begin gelijk steun. Ook heeft ze zo snel mogelijk tijd vrijgemaakt om ons te helpen. De reiniging hebben we telefonisch gehad. Fijne vond ik dat Els echt de tijd nam om mee uit te leggen wat er gebeurde en gaf ze me ook tips wat ik zelf zou kunnen doen. De dagen daarna hebben we ook nog wat contact gehad via mail en telefoon. Ze heeft ons erg goed geholpen.

 • #51

  Ivonne (dinsdag, 21 januari 2020 16:33)

  Ik heb Els inmiddels meerdere keren gesproken en sindsdien zijn er zoveel dingen veranderd die ik niet voor mogelijk had gehouden. Mede door de dingen die zij mij heeft aangereikt: laten zien en ervaren dat je door je eigen energie zoveel dingen kunt veranderen en in gang kunt zetten. Iedere keer weer na een consult gebeuren en veranderen er weer dingen in positieve zin. Dank daarvoor Els!

 • #50

  Ivonne (vrijdag, 10 januari 2020 18:53)

  Al ruim een jaar heb ik regelmatig contact met Els. Dit begon tijdens mijn scheiding. Ik heb zo enorm veel stappen gezet mede dankzij de inzichten die Els me gaf. De laatste tijd heb ik de stap gezet me open te stellen voor een nieuwe liefde. Ook hierin heeft Els weer een hele belangrijke rol. Naast de gevoelens als verliefdheid komen er helaas ook hele andere gevoelens bij kijken; onzekerheid, angst, wantrouwen. Maar dan is steeds Els daar weer. Die mij leert dat wat je voelt echt en oprecht is. En dat ik moet leven op het moment. Een heel groot leerpunt voor mij. Maar doordat Els mij daarin steunt krijg ik de rust het zo te doen. Dat zorgt voor positieve energie wat uiteindelijk zijn weerslag heeft op de dingen die op mijn pad komen. Dank Els voor je warmte, steeds weer. Je altijd snel reageren als ik even denk: help:-)!. Warme groet Ivonne
  ---

 • #49

  Rietmolenaar (zondag, 29 september 2019 20:00)

  Ik heb een tijdje geleden een 'gouden huisje' tegen aardstralen/electrosmog en voor algehele sfeer verbetering bij ons thuis laten plaatsen. Door medisch onderzoek was ik erachter gekomen dat ik heel veel straling in mijn bloed had (waar ik me niet bewust van was). Ook sliep ik altijd al wat onrustig en vooral op de nieuwe slaapkamer had ik veel hoofdpijn.
  Els kwam bij ons en liet m.b.v. de roedes zien waar de aardstraalbanen door het huis liepen. Het bleek dat er meerdere door het huis liepen. Beneden stonden sommige stoelen op een straal, als je de lijn naar boven door zou trekken liepen diezelfde stralen vooral door de slaapkamers. Boven op de slaapkamer bleek een sterk 'kruispunt' van twee stralen naast mijn hoofd bij het bed te liggen. Dit verklaarde meteen mijn hoofdpijn. Ze heeft me laten ervaren wat het doet als je letterlijk op zo'n plek staat. Ook heeft ze me zelf laten ervaren hoe het met de roedes te werk gaat.

  Na het plaatsen heb ik de eerste nacht meteen top geslapen. Mijn vriend was behoorlijk sceptisch. Echter na nacht één zei hij al 'heb jij ook zo goed geslapen?'. Na drie nachten noemde hij weer... 'Ik slaap wel heel vast de laatste tijd' en na een week kwam de opmerking 'Zou dat huisje dan toch wat doen?'. Inmiddels voel je gewoon dat de energie in de slaapkamer steeds zachter en prettiger wordt. Raar en vaag om te omschrijven maar zo voelt het wel. De rest van het huis is ook stralingsvrij. Dit heeft Els me laten zien met de roedes. Ikzelf voel rondom huis niet heel sterk lijfelijk verschil (wel in de slaapkamer!) maar ik voel me goed/prettig/rustig in huis. Vooral ook wetende dat we er wat aan hebben gedaan om alle hedendaagse straling tegen te gaan, ten positieve van onze eigen gezondheid.

 • #48

  Marloes (dinsdag, 23 juli 2019 10:26)

  Wat fijn dat we je tegen zijn gekomen! Bedankt voor alle hulp met de aardstralen en het plaatsen van de piramide. Het brengt veel rust in de nacht. We dachten dat je alleen een piramide kan brengen maar er bleek meer aanwezig in ons huis dan een paar aardstralen. Ik ben dankbaar dat je vorm hebt kunnen geven aan dat wat ik al jaren voelde en zo een deel van onze zoon en mij hebt kunnen helen. Sat nam, Marloes

 • #47

  Anoniem (dinsdag, 16 juli 2019 21:07)

  Els, wat ben je een speciaal mens. Jij 'bent' rust, liefde en vertrouwen.
  Toen mijn zoontje van 1,5 's nachts toenemend onrustig, soms totaal overstuur en ontroostbaar werd hebben we jou gevraagd om eens met ons mee te kijken. Er bleek, naast een aantal zeer liefdevolle entiteiten, ook een donkere entiteit bij hem in zijn kamertje aanwezig te zijn. Een meneer die in zijn leven geen liefde heeft gekend en daarom ook alleen maar kwaadaardig kon zijn. Hij maakte ons zoontje bang en zeer gefrustreerd.
  Tijdens ons gesprek op mijn zoontjes kamer liet jij deze meneer zien wat liefde is. Hierdoor werd zijn energie al snel lichter en zachter. Goed en kwaad liggen immers dicht bij elkaar.
  Sinds jouw hulp is ons zoontje weer de oude. Hij is weer blij, rustig en (het allerbelangrijkste wat mij betreft) troostbaar. Want dat is wat je wilt als ouders. Je kind veiligheid bieden als hij bang is. En wat is het dan fijn dat er mensen zoals jij zijn als er zoiets als dit gaande is.
  Dank lieve Els, duizendmaal dank!

 • #46

  Katinka (vrijdag, 21 juni 2019 22:02)

  Lieve Els,
  Wat ben ik blij dat we elkaar een paar weken geleden over onze dochter konden spreken. Het telefonische consult heeft direct merkbaar veranderingen gebracht en daar ben ik je heel dankbaar voor. Met jouw hulp en inzichten heb je ons echt een cadeau gegeven, dank je wel!

 • #45

  Ivonne (zondag, 09 juni 2019 17:10)

  Ook deze keer weed heel erg veel gehad aan het gesprek met Els. De inzichten geven een soort rust en positieve energie waardoor veel dingen als vanzelf lijken te veranderen. Iedere keer heb ik diezelfde ervaring en steeds kom ik weer een stapje verder naar waar ik uiteindelijk wil zijn: rust, acceptatie en een nieuw leven. Heel veel dank Els!

 • #44

  Peggy (woensdag, 08 mei 2019 07:05)

  Lieve Els,

  Super bedankt voor het plaatsen van piramide voor aardstralen/wateraders.
  U bent ook een heel warm en een fijn persoon.

  Mijn verhaal:
  Mijn vriend en ik latten al 3 jaar. Maar bij mijn vriend sliep ik slecht en kon smorgens van stijfheid bijna niet mijn bed uitkomen. Dacht dat het aan matras lag, 2 keer toe een ander matras gekocht mocht niet baten.
  Vorig jaar een nieuwe hond gekocht, en hij toonde een ander gedrag bij mijn vriend thuis ( onrustig en wilde niet in huis zijn maar altijd buiten). Bij mij thuis was de hond wel erg rustig.
  En dan wordt het probleem groter als we samen willen gaan wonen, maar niet eerder voordat het probleem opgelost is.
  Tot paar maanden terug heeft een goede kennis van mij naar u verwezen , dat het aan de aardstralen zou liggen. Wat het ook was.
  Ze heeft een piramide geplaats.
  En echt waar, ik slaap weer supergoed, spring smorgens mijn bed uit en mijn hond is ook erg rustig nou en kan nu wel rustig in het huis zijn.
  We zijn vorige week ook gaan samenwonen.

  Els nogmaals, super bedankt, ben erg happy nou en de hond ook

 • #43

  Anna (zondag, 21 april 2019 22:55)

  Lieve Els, heel erg bedankt voor je inzichten, je hulp en het delen van tips en ervaringen. Els is erg bekwaam en objectief met haar gave. Als mens zeer down to earth, vriendelijk en liefdevol. Het is erg prettig om met haar een sessie te hebben en samen te werken. Naast haar bekwaamheid heeft Els ook de noddige humor, dat is erg prettig en luchtig. Mocht je ergerns mee vast zitten of zou het je verder helpen om inzicht te krijgen in bepaalde processen in je leven, neem vooral contact op met Els. Mensen zoals Els zijn er om je verder te helpen, maak hier vooral positief gebruik.

 • #42

  Renate (zaterdag, 09 maart 2019 12:21)

  Els heeft me ontzettend goed geholpen en inzichten gegeven. Veel dingen vielen eindelijk op hun plaats en ik kon loslaten. Els is absoluut geweldig en ontzettend goed in wat ze doet! Heel erg bedankt Els!

 • #41

  Marieke (woensdag, 30 januari 2019 16:23)

  Els is echt supergoed! Ze geeft je prachtige inzichten en handvatten hoe je om kunt gaan met lastige situaties en hoe je dingen los kunt laten waar je mee zit. Daarbij vind ik haar erg lief en is het contact met haar erg fijn. Ik ben Els heel dankbaar voor alles waar ze mij mee geholpen heeft.
  Als je ergens mee zit waar je zelf even niet uitkomt, twijfel dan niet en maak een afspraak met Els. Zeker weten dat ze jou ook kan helpen!

 • #40

  Kim (maandag, 28 januari 2019 11:25)

  Lieve Els, zo dichtbij en ik had nog nooit van je gehoord. Dan was het mijn tijd nog niet :-). Nu wel. Vorige week woensdag was je bij ons en wat kwam er wat los. Bij ons hele gezin, ongelofelijk. We wonen prachtig, maar konden er niet de vinger opleggen waarom we toch steeds zo uitgeput waren. En dan vooral kinderen en de hevigheid van hun gedrag. Al onze persoonlijkheden worden duidelijk weerspiegeld door onze karakters. We kennen bij ons thuis galgenhumor, zelfspot, clown uithangen, helpende hand, zachtaardigheid, moedigheid. Maar ook passiviteit, verdriet en hevige ondraaglijke angsten en spanningen. Bovenal hebben we allemaal doorzettingsvermogen, maar de energie raakte op. Zo kwam ik bij jou.

  Het hele verhaal wat je ons vertelde klopt. We ervaren dat er voor het allereerst in ons leven meer rust kwam en komt. Dat we niet overal achteraan rennen. De kinderen worden rustiger, slapen beter, zijn beter aan te spreken, en samen ervaren we vooral meer energie. Tenminste, de 1e keer. Na deze eerste positieve ervaring, heb ik je zojuist nog ene keer aan de telefoon gehad. We waren toch nog niet helemaal klaar. Wederom, ook aan de telefoon was het een prettig gesprek en viel alles op de plek. Het maakt mij niet uit hoe je het doet, is zelfs prachtig om te zien en het werkt. Je bent wat mij betreft lief, integer, duidelijk, empathisch, eerlijk en spontaan. Totaal niet zweverig zoals mensen misschien denken. Gewoon Els. Els, bedankt voor jou :-) We gaan elkaar vast vaker zien. Lieve groet, Kim

 • #39

  Annemarie (woensdag, 19 december 2018 09:58)

  Els heeft mijn zoon zo goed geholpen! Hij was jaren misselijk en heel gesloten en Els heeft ervoor gezorgd dat alle negativiteit verdween en het contact met zijn vader veel intensiever werd. Ik heb er nu een andere jongen voor terug: vrolijk, gelukkig en niet meer misselijk. En dat alles binnen een paar dagen na het telefoongesprek. Ongelooflijk! Heel veel dank Els

 • #38

  Mirjam (vrijdag, 19 oktober 2018 12:00)

  Mijn eerste ervaring was indrukwekkend,herkenbaar en zoveel verandering direct na het telefonisch gesprek. Door het gesprek met Els ga ik lichter en tegelijkertijd krachtiger door het leven en mijn echtscheiding heen. Dat kwam op het moment dat ik het echt niet meer zag zitten. Het geeft me zoveel rust en vertrouwen in de toekomst voor mijn kindjes, mijn ex partner en mezelf. Veel dank daarvoor. Nu een week later maar eigenlijk een uur na mijn gesprek met Els is er al zoveel veranderd in het contact met mijn ex partner,echt ongelofelijk en wonderbaarlijk! Ik kan alles veel beter plaatsen maar het belangrijkste:accepteren en loslaten. Dat was me anders nog lang niet gelukt.

  Warme groet Mirjam

 • #37

  Amanda Bos (dinsdag, 16 oktober 2018 19:43)

  Ha Els,
  Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten. Je straalt warmte en rust uit. Je hebt prachtige verhalen met een boodschap die je aan het denken zetten. Je hebt ons prima geholpen om onze woning vrij van aardstralen te maken door een piramide te plaatsen. Ook nam je alle tijd om de vragen van mijn dochter te beantwoorden en haar handvaten te geven waar ze verder mee kan.
  Je bent een bijzonder mens en ik kan iedereen aanbevelen om jou hulp in te roepen. Heel erg bedankt!

 • #36

  Edith (zondag, 08 juli 2018 21:47)

  Wat een bijzonder consult hebben Helga en ik samen bij jou gehad. De puzzelstukjes vielen op zijn plek. En met meer energie en een heel goed gevoel gaan wij samen de toekomst in. Dank je wel!

 • #35

  Devi (donderdag, 07 juni 2018 16:55)

  Lieve Els,
  Je hebt ons heel goed geholpen. Na 9 jaar lang hulp te zoeken bij verschillende mediums (waar niemand ons kon helpen) heeft Els ons geholpen om van een vervelende entiteit af te komen. Nu is er na zoveel jaren rust in het gezin. Dankjewel! Daarnaast ook mooie inzichten gekregen over jezelf dat is zo fijn.

  Groetjes namens ons.

 • #34

  Frederique (woensdag, 11 april 2018 19:43)

  Els, je hebt onze dochter fantastisch geholpen. Je hebt er voor gezorgd dat ze zich vrij voelt en verlost is van alle druk die haar volledig belemmerde in haar functioneren.
  Ze kan bij haar eigen denken wat fantastische resultaten oplevert vooral op school. Af en toe heeft ze je nog even nodig en sta je altijd voor haar klaar! Ze is een ander kind!
  Els dank je!!

 • #33

  Marieke (vrijdag, 26 januari 2018 12:08)

  Zoals altijd komt Els op het juiste moment. De gave van Els en hoe zij hiermee omgaat is heel bijzonder.

  Els heeft mij al vaak geholpen, maar de laatste keer was wel heel bijzonder.
  Het agressieve gedrag van mijn zoontje van ruim 3 jaar oud bleek te worden veroorzaakt door entiteiten uit zijn vorige leven. Els heeft ervoor gezorgd dat er verandering kon komen en we zijn langzaamaan weer een blij mannetje gaan zien, dat gevoel is niet in woorden te beschrijven.

  Met Els praten is fijn, prettig en haar inzichten zijn verhelderend. Els is ervaren in wat ze doet en is professioneel.
  Dikke knuffel en alle liefs

 • #32

  Charlotte (donderdag, 20 april 2017 16:47)

  Els heeft me meegenomen op een ontdekkingsreis naar het diepste verleden: zo veel vragen werden beantwoord, zo veel dingen werden helder.
  Haar blik voor mensen en hun ziel is indrukwekkend. Ze ziet dingen waar wij normaal gesproken niet bij stilstaan, maar die juist zo belangrijk zijn – een vaak de sleutel tot de oplossing van het probleem. Het fijne is dat ze helemaal niet zweverig is, maar juist heel ‘aards’ en praktisch.
  Ik ben bij haar inmiddels meerdere keren met verschillende vragen geweest (mijn relatie, mijn overleden vader en mijn dochtertje).
  Els, elke keer help je me weer om tot bijzondere inzichten te komen. Elke keer na ons gesprek voel ik me opgelucht, energiek en tegelijkertijd heel rustig.
  Els, heel veel dank!

 • #31

  Barbora (woensdag, 08 februari 2017 16:15)

  Mijn twee ontmoetingen met Els waren heel bijzonder, emotioneel en vooral verhelderend en behulpzaam. Els, ik ben heel blij en dankbaar dat je op mijn pad kwam. Heel erg dank!
  Ik hoop dat je een boek zal schrijven. Het zou heel jammer zijn om je bijzondere ervaringen en kennis niet te delen.

 • #30

  marieke (dinsdag, 01 november 2016 08:24)

  Els, je was een grote verrassing voor mij!! Het klopte zo wat je vertelde. Ik was er van onder de indruk. Omdat alles op z'n plaats viel kon ik daarna een stuk beter verder. Het mooie was dat tijdens het consult er dingen naar boven kwamen die helemaal niet op mijn 'vragenlijst' stonden. Alles had verband met elkaar en ik ben er zo rustig van geworden omdat het enorm veel inzicht gaf. Nogmaals bedankt, zo iets moois veranderd een mensenleven.

 • #29

  Ea (woensdag, 26 oktober 2016 12:04)

  Dag lieve Els, we zijn 7 maanden verder. In maart hebben we in ons gezin een keerpunt meegemaakt. Je hebt ons buitengewoon geholpen. Onze zoon had toen al langere tijd een gewelddadige energie van een entiteit om zich heen. De heftigheid in zijn gedrag werd steeds ingrijpender. We ervaarden al langere tijd een bezetenheid bij hem. Hij begon te praten over een stem die hem suïcidale opdrachten gaf. Hij werd depressief en was nergens meer te hanteren. De kinderpsychiatrie sprak zelfs over een gesloten opname. Ik wist dat dit echt, maar dan ook echt niet de bedoeling was van zijn leven. Op dat moment openbaarde zich de entiteit aan jou. Het was heel spannend. En het lukte je samen met een collega deze vrouw over te laten gaan naar het licht. Onze zoon was van een grote last verlost. Letterlijk vanaf het moment dat ze overging kreeg hij het licht terug in zijn ogen. Zijn wangen kregen kleur en hij voelde nieuwe ruimte. Ook bij ons in huis was het plakkerige en zware gevoel weg. Hij is nu 10 jaar. Is niet meer zo doorschijnend dun, hij heeft lief en komt eindelijk tot zijn recht in zijn kinderlijf. We hebben natuurlijk nog te maken met trauma verwerken en gedragingen die zijn ingesleten. Maar er is perspectief. Er is weer ontspanning en genieten in ons leven. En hij is heel wijs met zijn nieuwe start! Ik eer je. Heel veel dank voor je bijdrage. Omhelzing, Ea

 • #28

  Maaike (vrijdag, 16 september 2016 09:15)

  Hoi Els,

  Wonderbaarlijk wat jij met onze dochter hebt gedaan. Anniek sliep al vanaf haar geboorte onrustig en werd iedere nacht meerdere malen wakker. De laatste maanden gevolgd door angstaanvallen. We wisten geen raad en kregen advies contact op te nemen met jou. Ongelooflijk hoe Anniek op jou reageerde, alsof ze je allang kende en wist wat er allemaal gebeuren zou. Ze voelde zich helemaal op haar gemak. Je hebt haar kamer vrij gemaakt en haar aura schoon geschept. Zo ontspannen als toen heb ik haar nog nooit meegemaakt. En nu? Ze slaapt! Heel erg bedankt!

 • #27

  Selda (zaterdag, 11 juni 2016 18:34)

  Hoi Els
  Wat n mooie pagina
  De rust komt mij tegemoet

  Ik vond het heerlijk je ontmoet te hebben en beschouw mezelf een engeltje rijker

  Liefs,
  een bommoeder to be