Entiteiten bij volwassenen en kinderen of in woningen.  House clearing

Entiteiten zijn energieën/zielen van mensen die van het aardse bestaan over zijn gegaan naar het hiernamaals.


Meestal hebben we te maken met familieleden of andere dierbaren die zijn overleden en goed zijn overgegaan. Deze zielen komen regelmatig bij hun geliefden kijken om te zien hoe het met ze gaat en ze bij te staan in moeilijke tijden. Dit wordt voornamelijk als zeer prettig ervaren.


Soms gebeurt het dat mensen die plotseling zijn overleden niet ‘weten’ dat zij niet meer op aarde leven. Zij willen echter nog wel deel uitmaken van het leven hier op aarde.


Ongewenste entiteiten in een woning.

 

Deze ongewenste entiteiten zijn meestal merkbaar doordat je je in je eigen woning op bepaalde plekken niet meer thuis voelt, je voelt een aanwezigheid. Bepaalde plekken kunnen killer (kouder) aanvoelen dan andere plekken. Lampen kunnen aan of uit gaan, deuren kunnen klapperen. Soms zie je ze als schimmen door het huis gaan. Sommige zielen vinden het gewoon gezellig in het huis waar ze op wat voor manier dan ook terecht zijn gekomen.


Ongewenste entiteiten bij volwassenen en kinderen.

 

Deze kunnen voorkomen als je overgevoelig bent en erg open staat. Zo zijn er ook mensen die vatbaar zijn voor ‘ongewenste’ entiteiten en hebben zonder het te beseffen entiteiten bij zich die zich aan hen vastklampen. Veel kinderen staan zo open dat ze entiteiten kunnen waarnemen en er mee communiceren.

 

Vaak gaat het om overledenen die te maken hebben met een gebeurtenis uit een vorig leven, ook kan het zijn dat er energie van eerdere bewoners is achtergebleven of dat er op de plek of in de omgeving van de woning in het verleden veel is gebeurd. 

 

De manier waarop ik werk is dat ik hulp bied voor zowel de cliënt als de entiteiten. Ik zorg dat er voor beide een goede oplossing komt en rust wordt gevonden. Alles wat ik doe gaat in goede harmonie. Door te communiceren met de overledenen krijg ik te horen wat de reden is van hun aanwezigheid. Een entiteit die is blijven hangen in een eerder leven heeft vaak niet in de gaten dat dat leven er nu niet meer is. Door de entiteit het verschil te laten zien van het hier en nu en het verleden, krijgt deze inzicht, kan het oude leven vaak loslaten en naar het licht gaan. Hierdoor is de cliënt ook in staat het verleden los te laten.