Aurahealing en magnetiseren

Alle levende wezens hebben een aura. Bij een aurahealing wordt je energieveld schoongemaakt. Normaal stroomt de energie gewoon door je aura. Op sommige plekken kunnen blokkades ontstaan door bijvoorbeeld (onverwerkte) emoties, trauma’s, gedachten of leefpatronen.

Tijdens de aurahealing worden blokkades in kaart gebracht. Je aura en chakra's op bepaalde plaatsen schoongemaakt, waarbij energie wordt toegevoegd waar nodig is. Tijdens de healing zit je op een stoel. Hoe je de healing ervaart is voor iedereen weer anders. Soms ervaar je plaatselijke warmte of juist kou, een diepe ontspanning of je voelt dat energie begint te stromen.

 

Je zult merken dat een aurahealing je helpt om beter in balans te komen.

Daarnaast kun je ook meer gaan voelen.

 

Tijdens de aurahealing maak ik ook gebruik van het magnetiseren waar het nodig is. Via mijn handen komt er een energie vrij die wordt gebruikt daar waar jouw lichaam het nodig heeft.

Op deze manier activeert je lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Hierbij is het niet nodig dat je aangeraakt wordt, want de energie kan ook op afstand afgegeven worden. Vaak voel je dit als een tintelend, warm gevoel.

 

Het kan ook zijn dat je niets voelt tijdens of na de behandeling, maar dat wil absoluut niet zeggen dat de behandeling niet effectief was of geen resultaat zou hebben.

Het magnetiseren draagt bij tot het herstel dan wel een verbetering van veel klachten.

- Het dragelijker maken van psychische en lichamelijke klachten

- Het verzachten van pijn

- Verminderen van spanning/stress

- Vermoeidheid