Over Els

Mijn naam is Els Ingen-Housz en ben in 1959 geboren in Den-Haag. Als kind zag ik al overleden mensen en voelde ik bepaalde situaties en mensen aan, niet wetende dat anderen dat niet hadden. 

 

In mijn volwassen jaren leidde ik een druk leven met een leuke man, werken, een hond, een paard en veel sporten. Na een zeer ernstig auto ongeluk in juli 1991 kon ik geruime tijd niet veel anders dan rust houden en hierdoor werd ik enorm op mezelf teruggeworpen. Ik heb toen heel veel inzichten gekregen in mijn eigen leven en herontdekte dat ik ook in staat was om dingen te zien, te voelen en te weten. In de loop van de tijd werd deze gave steeds sterker en merkte ik dat ik hiermee ook mensen kon helpen. Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd tot eclectisch therapeut, waardoor ik heb geleerd verschillende therapieën toe te passen, waaronder regressie- en reïncarnatie therapie.

 

Met mijn gave en de opleiding die ik heb gevolgd help ik kinderen en volwassenen. Ik geef inzichten en handvaten met betrekking tot levenslessen, waardoor onbewust al een proces in gang gezet wordt. Door mijn gave kan ik mee kijken in de energie van de cliënt en krijg ik te zien wat de oorzaak is van het probleem. Hierdoor kan ik helpen naar de kern van het probleem te gaan waardoor we kunnen werken aan een oplossing.