Consult volwassenen

Soms loop je vast, weet je het even niet meer, lukt het allemaal niet, voel je je niet begrepen, loop je steeds tegen dezelfde problemen aan of heb je andere gevoelens die er voor zorgen dat je helemaal uit balans bent.

Dan heb je vaak behoefte aan meer helderheid en inzichten in je leven.

Het kan zijn dat de oorzaak van een probleem ligt aan een gebeurtenis uit je huidige leven of aan een gebeurtenis uit een vorig leven.

Tijdens de gesprekken kijk ik met jou mee in jouw energie en krijg je handvaten aangereikt, waardoor je oude patronen kunt doorbreken en je krijgt inzichten waarbij je bewust wordt van je levenslessen.

 

Jouw leven en hoe jij dat wilt leven, bepaal jij zelf. Dit kan een ander niet voor je doen.

 

Wel kan ik jou hierin begeleiden en helpen op jouw levenspad.

Consult kinderen

Tegenwoordig zijn er veel kinderen die overgevoelig zijn. Ze krijgen vaak te veel informatie binnen van hun omgeving. Hierdoor wordt het heel druk in hun hoofd en voelen ze zich vaak niet begrepen.

 

Veel van deze kinderen hebben ook te maken met het zien van entiteiten.

Regelmatig komt dit voort uit een vorig leven van het kind of omdat het kind zo open staat dat entiteiten het kind opzoeken.

Het kan ook zijn dat het kind overleden familieleden ziet.

Ik help de ouders om te gaan met de gevoeligheid van het kind.

Ik kijk waar het kind mee worstelt en begeleid de entiteiten, waar het kind last van heeft naar het licht.

 

Via een foto van het kind krijg ik de informatie door die nodig is om het kind te helpen. Het kan zijn dat dit via de foto op afstand is op te lossen. Het is ook mogelijk dat het nodig is om hiervoor bij het kind thuis te komen.